Fællesskab er en del af SØAM – Velkommen til SØAM – Stenløse – Ølstykke Atletik og Motion

Fællesskab er en del af SØAM

FÆLLESSKAB ER EN DEL AF SØAM

I SØAM træner vi sammen, tager til løb sammen og er i det hele taget sammen om vores klub. Vi er i klub sammen fordi løb er det vi kan li’.

Så i SØAM er tirsdage, torsdage og lørdage gode dage. Dér mødes vi nemlig på tværs af motionsmæssigt niveau og formåen og dyrker vores fælles interesse.

Vi mødes som regel i klubhuset 5-10 minutter før udløb, og her går snakken før vi sammen stikker ud på de ruter som trænerne har planlagt. Tilbage fra løbeturen strækkes der ud og snakkes. Nogle hopper fluks under bruseren og får vasket sveden af inden de suser hjem til familien. Og andre – dem der stadig ikke har fået nok af løbevennernes gode selskab – går i klubhuset og snupper en kop kaffe eller en sodavand.

I SØAM er der jævnligt hjemmebagt kage og lignende til ”after-racet”. Oftest når der er sat en ny PR – og dem laves der heldigvis mange af.

Kaffe, the og kakao er gratis i klubuset. SØAM’s  driftsudvalg sørger for, at køkkenskabe og depoter altid er fyldt op.

Udover SØAM’s ugentlige træninger foregår der en masse andre aktiviteter som klubbens forskelige udvalg arrangerer. Aktiviteterne styrker vores fællesskab så vi kender hinanden på kryds og tværs af holdene.

Der er altid brug for flere hænder

Det er klubmedlemmerne, der varetager ALT i SØAM. Kun rengøringen har vi andre til at klare for os.

Og der er ALTID brug for en ekstra hånd uanset om man har lyst til at arrangere løb, lave web, arbejde med grafiske ting, lave PR for os, planlægge fester, være træner, afkalke vandhanen eller fotografere til vores løbe-events. Så sig endelig til hvis du vil give en hånd med. Vi kan altid bruge ekstra ressourcer.

Alle frivillige arbejder ulønnet. Det er derfor vi kan holdes vores kontingent så lavt. ”Lønnen” er glæden ved at drive og udvikle SØAM, så vores klub bliver ved med at være et godt og velfungerende samlingssted for os allesammen.

facebook
instagram