Lystrupløbet: Praktiske informationer – Velkommen til SØAM – Stenløse – Ølstykke Atletik og Motion

Lystrupløbet: Praktiske informationer

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/soam.dk/public_html/wp-content/themes/runcrew/fw/core/core.reviews.php on line 210

Praktiske informationer

Lystrupløbet er formentlig Danmarks ældste motionsløb og afvikles i denne sæson for 65. gang.

Løbet afvikles over 5 søndage i perioden november til marts (2. søndag i måneden). Løbet er vældig hyggeligt – mange familier deltager med deres børn.

Ruten er naturskøn og forholdsvis kuperet. Den kan byde på forskellige udfordringer, da løbsserien ligger på dette tidspunkt af året. Der kan være tørre stier, regnvåde stier, snedækkede stier eller spejlglatte isbelagte stier.

Løbene afvikles på en 3 km rundstrækning i Lystrup Skov, der er beliggende ved Slangerup. Start og mål er på P-pladsen for enden af Skovfogedvej i den nordlige ende af skoven. Tilkørsel fra vejen mellem Gørløse og Uvelse.

Masser af præmier på højkant
Vi har lodtrækningspræmier ved hvert løb, hvor blandt andet sponsorer har doneret præmier, og alle deltagere har lige stor vinderchance uanset løbstider.

Efter afslutningen af det 5. løb er der præmiering af de bedste 3 løbere i hver gruppe.

Man skal løbe 3 ud af 5 løb for at være med i dysten om løbspræmier. Placeringerne fra de 3 bedste løb lægges sammen og løberen med den laveste sammenlagte pointsum er vinder. Der er præmier til de 3 bedste løbere i hver gruppe.