Begynderløbetræning – Velkommen til SØAM – Stenløse – Ølstykke Atletik og Motion

Begynderløbetræning

Begynderløber

Vil du lære at løbe? Så er vores Begynderløbehold noget for dig.
Holdet er for dig der aldrig har løbet før og for løbere som på grund af skader har brug for at starte helt forfra med træningen.

SØAM næste begyndertræningshold starter op tirsdag den 19. februar 2019. Den første dag foregår i klubhuset, hvor vi vil fortælle om klubben og om træningen. Den første dag i løbesko vil være torsdag den 21. februar.

Begyndertræningen foregår efter et 14-ugers program hvor målsætningen er at kunne løbe 5 km. Holdet træner 3 gange om ugen: Tirsdage og torsdage kl. 18 samt lørdage kl. 10.

Forudsætningen for at deltage er lysten til at være med i et løbefællesskab og ønsket om at kunne gennemføre 5 km. Har du den, så har vi trænerne og fællesskabet, der nok skal hjælpe dig igennem.

Løbeprogrammet slutter lørdag den 1. juni med mulighed for deltagelse i Landsbyløbet i Smørum – arrangeret af SØAM og Landsbyløbsgruppen – hvor du vil blive fejret af klubkammerater, når målstregen er passeret.

Er man forhindret til træning er det vigtigt, at man sørger for at træne hjemme. Erfaringen viser, at hvis programmet overholdes når 95% af deltagerne målet. Efter gennemførelse af 0-5 km-programmet løber du selvfølgelig videre med SØAM på næste træningsniveau.

Tilmelding til Begynderløbeholdet sker via linket “Bliv medlem”.

Hold øje med mere information her og på SØAM’s FB-side.

facebook
instagram