Begynderløbetræning – Velkommen til SØAM – Stenløse – Ølstykke Atletik og Motion

Begynderløbetræning

Begynderløber

NYT BEGYNDERHOLD STARTER OP

TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2020.


Vil du lære at løbe? Så er vores Begynderløbehold noget for dig.
Holdet er for dig der aldrig har løbet før og for løbere som evt. på grund af skader har brug for at starte helt forfra med træningen.

SØAM næste begynderhold starter op torsdag den 10. september 2020. Den første dag foregår i klubhuset “Skyhøj”, Roskildevej 22A, Ølstykke, hvor vi vil fortælle om træningen og klubben samt gå en tur, så vi få rørt benene. Den første dag i løbesko vil være tirsdag den 15. september.

Vi træner tirsdage og torsdage kl. 18.00 samt lørdage kl. 10.00.

Du kan glæde dig til en varieret og sjov træning med fokus på at give dig en succesoplevelse, som vil hjælpe med til at styrke motivationen så du når dit mål. Vi går roligt frem med en kombination af gang og løb. Trænings-mængden øges langsomt så du til sidst – efter 12 uger – vil kunne løbe 5 km.

Forudsætningen for at deltage er lysten til at være med i et løbefællesskab og ønsket om at kunne gennemføre 5 km. Har du den, så har vi trænerne og fællesskabet, der nok skal hjælpe dig igennem.

Er man forhindret til træning er det vigtigt, at man sørger for at træne hjemme. Erfaringen viser, at hvis programmet overholdes når 95% af deltagerne målet. Efter gennemførelse af 0-5 km-programmet løber du selvfølgelig videre med SØAM. Sammen finder vi ud af, hvordan og hvilket hold du bedst fortsætter din træning.

Tilmelding til Begynderløbeholdet sker via linket “Bliv medlem” i toppen af denne side. Hold øje med SØAM’s FB-side.

facebook
instagram