Begynderløbetræning – Velkommen til SØAM – Stenløse – Ølstykke Atletik og Motion

Begynderløbetræning

Begynderløber

NYT BEGYNDERHOLD STARTER OP TIRSDAG DEN 3. MARTS 2020.


Vil du lære at løbe? Så er vores Begynderløbehold noget for dig.
Holdet er for dig der aldrig har løbet før og for løbere som på grund af skader har brug for at starte helt forfra med træningen.

SØAM næste begynderhold starter op tirsdag den 3. marts 2020. Den første dag foregår i klubhuset, hvor vi vil fortælle om træningen og klubben samt gå en tur, så vi få rørt benene. Den første dag i løbesko vil være torsdag den 5. marts.

Begyndertræningen foregår efter et 12-ugers program hvor målsætningen er at kunne løbe 5 km til Royal Run den 1. juni. Træningsforløbet er også for dig, der ikke kan/vil deltage i Royal Run, men gerne vil være en del af et løbefællesskab.

Holdet træner 3 gange om ugen: Tirsdage og torsdage kl. 18 samt lørdage kl. 10.

Forudsætningen for at deltage er lysten til at være med i et løbefællesskab og ønsket om at kunne gennemføre 5 km. Har du den, så har vi trænerne og fællesskabet, der nok skal hjælpe dig igennem.

Vi slutter lørdag den 6. juni ved Landsbyløbet i Smørum – arrangeret af SØAM og Landsbyløbsgruppen – hvor du vil blive fejret af klubkammerater, når målstregen er passeret.

Er man forhindret til træning er det vigtigt, at man sørger for at træne hjemme. Erfaringen viser, at hvis programmet overholdes når 95% af deltagerne målet. Efter gennemførelse af 0-5 km-programmet løber du selvfølgelig videre med SØAM. Sammen finder vi ud af, hvordan og hvilket hold du bedst fortsætter din træning.

Tilmelding til Begynderløbeholdet sker via linket “Bliv medlem”.

Hold øje med mere information her og på SØAM’s FB-side.

facebook
instagram