Begynderløbetræning – Velkommen til SØAM – Stenløse – Ølstykke Atletik og Motion

Begynderløbetræning


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/soam.dk/public_html/wp-content/themes/runcrew/fw/core/core.reviews.php on line 210

Begynderløber

NYT BEGYNDERHOLD STARTER OP

TIRSDAG DEN 7. MARTS 2023

 

Har du drømmen om at kunne løbe 5 km?
Og være klar 29/5 2023

Så kom med på vores begynderhold tirsdag d. 7/3 2023 kl 18.00

Kom og hør mere til vores intromøde lørdag d. 4/3 kl. 10.00

Holdet er for dig der aldrig har løbet før, og dig der gerne vil i gang igen – Der er plads til alle.

Har du lysten til at være med i et løbefællesskab og ønsket om at kunne gennemføre 5 km, så har vi trænerne og fællesskabet, der nok skal hjælpe dig igennem.

Hvordan træner vi?
Vi går roligt frem med en kombination af gang og løb. Trænings-mængden øges langsomt så du til sidst – efter 12 uger – vil kunne løbe 5 km til f.eks. Royal Run den 29. maj 2023.

Du kan glæde dig til en varieret og sjov træning med fokus på at give dig en succesoplevelse, som vil hjælpe med til at styrke motivationen så du når dit mål. Vi træner både i skov, på markveje og asfalt.

Hvornår træner vi?
Vi træner 3 gange om ugen; tirsdage og torsdage kl. 18.00 samt lørdage kl. 10.00.

Er du forhindret til træning er det vigtigt, at du sørger for at træne hjemme. Erfaringen viser, at hvis programmet overholdes når 95% af deltagerne målet.

Hvor træner vi?
Vi løber som udgangspunkt fra vores klubhuset “Skyhøj”, Roskildevej 22A, Ølstykke. Nogle gange kan træningen starte andet sted alt afhængig af programmet.

Hvad bagefter?
Efter du har gennemført begynderforløbet på de 5 km, finder vi sammen ud af, hvordan og hvilket hold du bedst fortsætter din træning.

Pris og Tilmelding
Det koster 490 kr. – udover begyndertræningen får du 1 års kontingent med træning og deltagelse i klubbens øvrige aktiviteter samt en SØAM t-shirt

Tilmelding til Begynderløbeholdet sker via linket “Bliv medlem”.

Hold øje med denne side eller SØAM’s FB-side.

facebook
instagram