Medlemmerne fortæller – Velkommen til SØAM – Stenløse – Ølstykke Atletik og Motion

Medlemmerne fortæller

Medlemmerne fortæller

Vi bliver ofte spurgt om SØAM kun er for de rigtig gode løbere. Og helt bestemt nej til det. SØAM er for alle der har lyst til at motionere sammen med andre.

Vi løber alle af forskellige årsager og har forskellige mål, men fælles for os er, at vi kan li’ at løbe sammen med andre og sætter pris på det fællesskab og sammenhold der er i en klub.

Nogle af os er hvad man kan kalde “rene motionister” – altså vi løber for at få motion og holde taljen på plads. Men andre igen har store målsætninger og sætter nye mål for deres løbepræstationer hvert år. I SØAM er der gode træningsmuligheder for alle uanset den personlige målsætning.

Når vi mødes på de faste træningsdage i vores klubhus “Skyhøj” summer det af liv og friske løbere både før og efter træningen. Og når vi kommer tilbage fra turen og har fået pusten tilbage, snakkes der videre inden vi smutter hjem til familien. For dem der har lyst, er der mulighed for at bruge vores badefaciliteter og deltage i “after-racet” i klubhuset over en kop kaffe eller en sodavand. I vores klubhus er der er fri kaffe, the og kakao – og jævnligt også en hjemmebagt kage.

Mød nogle af SØAM’erne her.

Kim
Jeg løb for mig selv i starten af 2013, men fik hurtigt lyst til at ville løbe længere og længere. Jeg meldte mig ind i SØAM, da jeg så en annonce fra SØAM som reklamerede med et trænings-program til halvmarathon. Siden er det blevet til mange halve marathoner, 7 hele marathoner og 2 ultraløb. I 2017 har TRI været min ekstra udfordring, og det havde jeg nok ikke kastet mig ud i, hvis ikke jeg havde kunnet tage på en masse dejlige løbe-, svømme- og cykelture med alle de gode venner jeg har fået i SØAM.

Birgitte
Jeg startede på SØAM’s Begynderløbehold i 2011. Jeg havde aldrig troet at jeg kunne løbe og tænkte, at jeg i al fald maks. skulle løbe 5 km!!! Men jeg blev klogere, og i løbet af et halvt år kunne jeg løbe 10 km, hvilket især skyldtes opbakningen fra trænerne. Jeg var så stolt og glad. Senere måtte jeg desværre holde en pause med løbet, men startede så på Begynderløbe-holdet igen – og i 2014 løb jeg min første halvmarathon. Det var en fantastisk oplevelse og en kæmpe personlig sejr. Det er siden blev til mange halvmarathoner med vennerne fra SØAM.

Majbritt
Jeg løber med SØAM, fordi jeg hverken kan eller vil undvære det 🙂 Jeg startede med at løbe for omkring 14 år siden, da jeg fik en ny kollega som var bidt af en gal løber. Hun trak mig med ud på løbeture og jog rundt med mig – op og ned ad bakker…….. og der var mange af dem skulle jeg hilse og sige. Men løbeturene med hende gjorde, at jeg fik lært at løbe og nu elsker jeg bare at løbe derudaf. I mange år løb jeg for mig selv og havde altid musik i ørerne, og det havde jeg det superfint med. Så i starten – efter at en veninde havde fået lokket mig med til SØAM – havde jeg lidt svært ved stilheden i mit hoved på løbeturene. Men nu vil jeg bare slet ikke undvære at løbe sammen med andre for det er bare det bedste.

Birk
Jeg løber i SØAM fordi det er en klub med stor bredde, og hvor der er plads til både eliteløbere og motionister på alle niveauer. Samtidig er der mange sociale aktiviteter som styrker sammenholdet og det passer godt til mine forventninger.

Pia
Jeg har altid dyrket motion, og savnede både motionen og socialt sammenhold efter at jeg havde fået en korsbånds- og meniskenskade i en fodboldkamp.
Jeg startede i SØAM i efteråret 2013 og dér var det mit mål at kunne løbe 5 km. Men det gik anderledes end forventet for allerede i september 2014 løb jeg mit første halvmarathon – og dem er der kommet mange flere af på løbe-CV’et siden.

facebook
instagram