Landsbyløbet – Velkommen til SØAM – Stenløse – Ølstykke Atletik og Motion

Landsbyløbet

Landsbyløbet

Landsbyløbet siger tak for en supergod løbsdag i 2019. 

Næste Landsbyløb holdes lørdag den 6. juni 2010 (tilmeldingen åbner i januar 2020).

 

Landsbyløbet er et hyggeligt motionsløb for alle. Her deltager både eliteløbere, motionister og familier med deres børn.

HVORNÅR: Lørdag den 6. juni 2020
HVOR: Smørum ved Kulturhuset på Flodvej

Mange familier tager til Landsbyløbet for at have en hyggelig dag sammen. Børnene nyder at bruge energien på Børneruten (3,2 km) og bagefter hepper de – med den flotte Landsbyløbs-medalje om halsen – på mor/far ved målstregen.

I start-/målområdet er der sjove aktiviteter for både børn og voksne samt boder hvor der kan købes kage, kaffe, grillpølser mv.

Der er – udover børneløbsdistancen – mulighed for at løbe 5 km, 10 km og halvmarathon. Som noget nyt er der i 2019 også mulighed for at powerwalke 5 og 10 km.

Alle løbere/gængere får sig en smuk tur ud over landet, for alle ruter er tilrettelagt så de går gennem de nærliggende landsbyer. Undervejs på ruterne er der selvfølgelig stillet masser af depoter op med både vand og energidrik.

Alle løbere/walkere får en flot finisher-medalje med hjem.

Der er selvfølgelig også flotte præmier til 1., 2. og 3. pladsen indenfor alle kategorier:

  • Børneløb – piger
  • Børneløb – drenge
  • 5 km – kvinder
  • 5 km – mænd
  • 10 km – kvinder
  • 10 km – mænd
  • Halvmarathon – kvinder
  • Halvmarathon – mænd

 

Vi har også en del spurtpræmier med som uddeles undervejs i løbet. Og så har vi – ikke mindst – en række virkelig flotte præmier som der trækkes lod om på alle solgte startnumre.

Så jo, selvom du måske ikke kan løbe dig til en podieplads kan du alligevel vinde. Og en god dag bliver det under alle omstændigheder.

Kom og vær med uanset om du vil gå eller løbe. Vi lover dig en rigtig god og hyggelig dag.

Følg med i lokalaviserne og på Landsbyløbets Facebookside.


Hvorfor løbe med i Landsbyløbet?
Idéen med Landsbyløbet er, at skabe og udvikle et festligt arrangement, der kan samle alle i Egedal omkring en aktivitet, hvor sundhed og godt humør løber hånd i hånd. Unge og gamle, hurtige og langsomme, erfarne eller nye løbere – alle er velkomne. Ved at deltage i Landsbyløbet er du med til at skabe en festlig dag, hvor vi samles om frisk luft og motion sammen med vores familier, naboer venner og kolleger.

Tilmelding og praktisk information
Se mere om tilmelding, praktisk info mv. via linket andet sted på denne side.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os: landsbylobet@soam.dk

Landsbyløbet arrangeres af SØAM samt lokale ildsjæle fra Smørum. Vi har mange års erfaring med løbsafvikling og glæder os til at byde velkommen til et løb med et højt serviceniveau. Mange frivillige hjælpere sørger for at udlevering af løbsnumre, tydelig vejvisning på ruten med både smil og entusiastisk hepning, god forplejning på væskedepoter og i målområdet og masser af underholdning for børn og voksne i målområdet.

facebook
instagram